Voertuigen

Heeft u een bedrijf met de nodige voertuigen – denk aan vrachtwagens, heftrucks en ander werkmaterieel – dan weet u als geen ander dat er wel eens iets mis kan gaan. Waar gewerkt wordt, worden immers fouten gemaakt. Zo kan het zijn dat een chauffeur een van uw andere vrachtwagens raakt, waardoor deze schade oploopt. Weet u of u verzekerd bent voor de kosten die dit met zich meebrengt?
Heeft u enkel een WA-verzekering, dan wordt de schade niet vergoed, alhoewel vaak wordt gedacht dat dit wel het geval is. Alleen wanneer u een zogenaamde sistercar-clausule heeft laten opnemen, kunt u een vergoeding van uw verzekering tegemoet zien. En dit is nog maar één voorbeeld waarbij uw aansprakelijkheid onterecht lijkt afgedekt.
Wilt u er zeker van zijn dat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan? Neem dan contact op met ons. Onze experts kijken samen met u wat voor uw voertuigenpark de beste verzekering is. Indien gewenst geven we u ook advies over de mogelijke verbeteringen van uw wagenpark en de preventieve maatregelen die u zou kunnen treffen. Op die manier beperkt u de kans op schade tot een minimum.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Motorrijtuigenverzekering
  • Wagenparkverzekering
  • Werkmaterieelverzekering
  • Wagenparkpreventie en -beheer