...een relatie op aanbeveling

is vaak de beste!

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg en moeten er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang. Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kunt u los sluiten, maar ook gekoppeld aan uw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor uw nabestaanden.
U kunt hier zelf de premie berekenen voor een overlijdensrisicoverzekering bij Scildon (voorheen Legal & General).

Direct aanvragen en onze rol

Als u de aanvraag volledig invult en verstuurt dan krijgen wij een kopie van uw aanvraag.  Wij nemen dan telefonisch contact met u op en lopen samen met u de aanvraag door. Dat doen we om er zeker van te zijn dat u een verzekering aanvraagt die het beste bij uw situatie past. Eventueel kunnen we in overleg de aanvraag nog aanpassen. Pas na overleg met u sturen wij de aanvraag door naar Scildon (voorheen Legal & General).  Een gezondheidsverklaring is onderdeel van de aanvraag.

Waarom Scildon?

De voordelen van een overlijdensrisicoverzekering bij Scildon zijn:

  • Snel en digitaal aanvraagproces
  • Een digitale gezondheidsverklaring
  • Betrouwbare en solide verzekeraar
  • Een scherpe premie

De kosten voor de begeleiding van Assurantiekantoor Sprenger rondom het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering bedragen eenmalig € 195,- (vrij van BTW). U ontvangt de factuur na ontvangst van de polis.