Over ons

Riksen & Winter is ontstaan uit de samenwerking van meerdere assurantiekantoren die onderdeel uitmaken van Perrée & Partners.

Perrée & Partners heeft vestigingen in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Noord- Holland, Gelderland en Friesland.

Elke vestiging heeft haar eigen naam voor lokale herkenbaarheid.

Wij geloven in lokale aanwezigheid, persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid gecombineerd met inkoopkracht. Binnen Perrée & Partners- zijn 150 medewerkers dagelijks bezig vóór u.

Uw team:
Ons team bestaat uit ruim 25 specialisten met veel kennis en ervaring op het gebied van particuliere- & zakelijke verzekeringen en risicobeheer.

Zakelijke verzekeringen:
U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke verzekeringen. Van een volledig (digitaal) pakket tot zwaardere risico’s. Wij werken samen met vooraanstaande verzekeraars en makelaars. Van kleine MKB bedrijven tot grotere ondernemingen. Wij zijn u graag van dienst met een passend advies! Daarbij maakt een gedegen risicoanalyse altijd onderdeel uit van onze dienstverlening. Een nauwe samenwerking met een vast contactpersoon zorgt ervoor dat u altijd persoonlijk en laagdrempelig wordt geholpen.

Risicomanagement: 
Risicomanagement is een continu proces, dat risico’s identificeert en op waarde schat. Ook bepaalt het hoe de kans van het optreden en de gevolgen van risico’s beheersbaar worden.

Een gedegen risicomanagementbeleid draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit van een organisatie. Onze GRMC® adviseurs helpen ondernemers bij een succesvolle implementatie van risicomanagement.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Particuliere verzekeringen:
Van woonhuis- tot meer specialistische verzekeringen zoals een boot of kostbare zaken. Wilt u gebruikmaken van onze pakketverzekering met een aantrekkelijke kortingsregeling? Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Hypotheken:
U kunt bij ons terecht voor al uw hypotheekvragen. Een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs? Geen probleem, dit is geheel kosteloos.

Bedrijfsfinancieringen:
Een zakelijke bedrijfsfinanciering nodig? Wij brengen u graag in contact met een specialist uit ons netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.